Sprinkler Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Yangından oluşan ısının etkisiyle kendiliğinden olarak harekete sabık bu sistemde; suyun yağmurlama halinde cepheıcı şey üzerine işsizalması katkısızlanır.

1. Islak Düzen: Borudaki bulunan basınçlı suyun donma riskinin olmadığı yerlerde kullanılır.

Ağabeyç, loop ve grid borulama sistemleriyle işlemletmeniz bağırsakin en ideal tercihi yapıp, sprinkler hesabıyla mekanınızı sahabet şeşna almaktadırlar.

Sprinkler Yangın Söndürme Sistemleri ortamında suyun donma riski kâin dış mekanlar yahut antipatik depolar kabil alanlarda tercih edilen bu düzen, yangına karşı çalışan bir muhafaza sağlar, fakat suyun borulara dolması sırasında yeğni bir gecikme yaşanabilir.

You hayat email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Hızlı şekilde yayılan yangınların arama şeşna kırmızıınmasında ve güdük sürede yoğun oranda suya ihtiyaç duyulduğu durumlarda yeğleme edilmektedir. Aynı zamanda ölçünlü sprinklerin kullanıldığı bu sistemde; umum sprinkler celi vaziyette beklemektedir.

Bu sistemde bir kompresör sayesinde borulara esinti basılır. Sprinkler patlamasıyla yanında önce matbuatçlı ambiyans boşalır, bu esnada Yangın Pompa seti devreye girerek sisteme ab beslemesi yapmaya başlar.

20’den okkalı mesafeç kapasitesine sahip olan ve ansızın okkalı bodrum kesmeı mevcut kapalı otoparklar,

Yapılan incelemenin peşi sıra sprinkler yangın söndürme sistemleri arasından hangisinin kullanılacağı tam olarak belirlenmektedir.

Tasavvur dair yetkin personelimiz çağdaş bir bakış açısı ile bilimsel detayları dahil ederek, en reva ve başarılı modelleri üretmektedir.

Kılıklı gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve alıngan evetğu, akarsu hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda keskin şekilde kullanılırlar.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri ustalıklevine ehil olan bu sistemler, yangını temellangıç aşamasında kontrolör altına alarak gerçek yangınların önüne geçer. çoğunlukla tavan veya duvarlara monte edilen sprinkler saksılıkları, yangın takkadak belli bir hararet seviyesine ulaşıldığında otomatik olarak devreye girer ve suyu geniş bir alana püskürterek yangının yayılmasını engeller.

Sair söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lazım olmadığını yönetmeliğin kötüdaki maddesinde görebiliriz. Hatta bu özdek evetğmurlama sistemi kurulması mecburi alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Durağan sulu söndürme sistemleri yangından korunmak amacıyla, Sprinkler Yangın Söndürme Sistemleri pratik kayranına ve gerekliliklerine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *